ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Αποφάσισαν να κάνουν… αγροτική πολιτική, να ανεβάσουν όποια ομάδα βρήκαν μπροστά τους, ξεπερνώντας τον… Γκόρτσο, θυμίζοντας το «Τσοβόλα δωσ’ τα όλα».

Μα ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν σωστά, εκείνοι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ. Είναι τόσο ανίκανοι, που δεν ξέρουν ούτε τη βαθμολογία να διαβάσουν σωστά και θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Μα αν δεν μάθατε 40 χρόνια τώρα να διαβάζετε τη βαθμολογία, τι παραπάνω θα κάνετε την επόμενη τετραετία;

Στην Α2 γυναικών, στον 1ο όμιλο ανεβαίνει ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου, που ήταν πρώτος στη βαθμολογία κι ακολουθεί ο Πρωτέας Βούλας, που είχε 33 βαθμούς όταν σταμάτησαν οι αγώνες και στην τρίτη θέση η Ηλιούπολη, που είχε 32 βαθμούς.

Αυτό είδαν οι σοφοί της ΕΟΚ κι επικύρωσαν τη βαθμολογία, δείχνοντας ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς εξ αυτών με το γυναικείο μπάσκετ.

Όντως ο Πρωτέας Βούλας είχε 33 βαθμούς κι ο Γ.Σ. Ηλιούπολης 32, μόνο που η Ηλιούπολη είχε έναν αγώνα λιγότερο.

Ακόμα κι αν έχανε αυτό το παιχνίδι, θα πήγαινε στους 33 κι ω του θαύματος, έχει 2-0 νίκες τον Πρωτέα.

Μάλιστα, στη μεταξύ τους συνάντηση στην Ηλιούπολη νίκησε με κάτι σαν 30 πόντους διαφορά, ενώ επιβλήθηκε και στη Βούλα.

Συνεπώς, πώς είναι δυνατόν να μην υπολογίζεται αυτό στην τελική βαθμολογία;

Δεν υπάρχει κανένα μπόνους από τη δεύτερη θέση, αφού η Επιτροπή εισηγήθηκε να μην αντικατασταθεί ομάδα, η οποία θα δηλώσει αδυναμία να αγωνιστεί στην Α1, αλλά είναι ζήτημα ηθικής τάξης και κοινής αντίληψης.

Αλλά, πού να ξέρουν τα μέλη της Επιτροπής τι έχει γίνει στα πρωταθλήματα. Πότε ασχολήθηκαν;

Πηγή  

Προβλήθηκε 395 φορές

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11: 00 π.μ., στον εξωτερικό χώρο της εισόδου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, η τελετή παράδοσης-παραλαβής δύο αναπηρικών αμαξιδίων, προσφοράς της Χριστιανικής Εκκλησίας Αθηνών, για τις ανάγκες των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης.

''Η Πόλη που Θέλω'' ήταν σήμερα στην διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη (ΤΕΒΑ/FEAD)''.

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)", διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε πάνω από 1000 συμπολίτες μας.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''Αίτημα για Έκτακτη σύγκλυση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το πρόβλημα που έχει ανακύψει όσον αφορά την λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην πόλη και την μετατροπή του, σχεδόν αποκλειστικά, σε Κέντρο Εμβολιασμού''

Κυρίες και κύριοι, πιθανά έχετε ενημερωθεί για τις αρνητικές εξελίξεις που έχουμε στην πόλη μας, όσον αφορά στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας μετά και τον προσδιορισμό του ως Κέντρο Εμβολιασμού για τον covid-19...