ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Αποφάσισαν να κάνουν… αγροτική πολιτική, να ανεβάσουν όποια ομάδα βρήκαν μπροστά τους, ξεπερνώντας τον… Γκόρτσο, θυμίζοντας το «Τσοβόλα δωσ’ τα όλα».

Μα ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν σωστά, εκείνοι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ. Είναι τόσο ανίκανοι, που δεν ξέρουν ούτε τη βαθμολογία να διαβάσουν σωστά και θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Μα αν δεν μάθατε 40 χρόνια τώρα να διαβάζετε τη βαθμολογία, τι παραπάνω θα κάνετε την επόμενη τετραετία;

Στην Α2 γυναικών, στον 1ο όμιλο ανεβαίνει ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου, που ήταν πρώτος στη βαθμολογία κι ακολουθεί ο Πρωτέας Βούλας, που είχε 33 βαθμούς όταν σταμάτησαν οι αγώνες και στην τρίτη θέση η Ηλιούπολη, που είχε 32 βαθμούς.

Αυτό είδαν οι σοφοί της ΕΟΚ κι επικύρωσαν τη βαθμολογία, δείχνοντας ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς εξ αυτών με το γυναικείο μπάσκετ.

Όντως ο Πρωτέας Βούλας είχε 33 βαθμούς κι ο Γ.Σ. Ηλιούπολης 32, μόνο που η Ηλιούπολη είχε έναν αγώνα λιγότερο.

Ακόμα κι αν έχανε αυτό το παιχνίδι, θα πήγαινε στους 33 κι ω του θαύματος, έχει 2-0 νίκες τον Πρωτέα.

Μάλιστα, στη μεταξύ τους συνάντηση στην Ηλιούπολη νίκησε με κάτι σαν 30 πόντους διαφορά, ενώ επιβλήθηκε και στη Βούλα.

Συνεπώς, πώς είναι δυνατόν να μην υπολογίζεται αυτό στην τελική βαθμολογία;

Δεν υπάρχει κανένα μπόνους από τη δεύτερη θέση, αφού η Επιτροπή εισηγήθηκε να μην αντικατασταθεί ομάδα, η οποία θα δηλώσει αδυναμία να αγωνιστεί στην Α1, αλλά είναι ζήτημα ηθικής τάξης και κοινής αντίληψης.

Αλλά, πού να ξέρουν τα μέλη της Επιτροπής τι έχει γίνει στα πρωταθλήματα. Πότε ασχολήθηκαν;

Πηγή  

Προβλήθηκε 659 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.