ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Αποφάσισαν να κάνουν… αγροτική πολιτική, να ανεβάσουν όποια ομάδα βρήκαν μπροστά τους, ξεπερνώντας τον… Γκόρτσο, θυμίζοντας το «Τσοβόλα δωσ’ τα όλα».

Μα ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν σωστά, εκείνοι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ. Είναι τόσο ανίκανοι, που δεν ξέρουν ούτε τη βαθμολογία να διαβάσουν σωστά και θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Μα αν δεν μάθατε 40 χρόνια τώρα να διαβάζετε τη βαθμολογία, τι παραπάνω θα κάνετε την επόμενη τετραετία;

Στην Α2 γυναικών, στον 1ο όμιλο ανεβαίνει ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου, που ήταν πρώτος στη βαθμολογία κι ακολουθεί ο Πρωτέας Βούλας, που είχε 33 βαθμούς όταν σταμάτησαν οι αγώνες και στην τρίτη θέση η Ηλιούπολη, που είχε 32 βαθμούς.

Αυτό είδαν οι σοφοί της ΕΟΚ κι επικύρωσαν τη βαθμολογία, δείχνοντας ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς εξ αυτών με το γυναικείο μπάσκετ.

Όντως ο Πρωτέας Βούλας είχε 33 βαθμούς κι ο Γ.Σ. Ηλιούπολης 32, μόνο που η Ηλιούπολη είχε έναν αγώνα λιγότερο.

Ακόμα κι αν έχανε αυτό το παιχνίδι, θα πήγαινε στους 33 κι ω του θαύματος, έχει 2-0 νίκες τον Πρωτέα.

Μάλιστα, στη μεταξύ τους συνάντηση στην Ηλιούπολη νίκησε με κάτι σαν 30 πόντους διαφορά, ενώ επιβλήθηκε και στη Βούλα.

Συνεπώς, πώς είναι δυνατόν να μην υπολογίζεται αυτό στην τελική βαθμολογία;

Δεν υπάρχει κανένα μπόνους από τη δεύτερη θέση, αφού η Επιτροπή εισηγήθηκε να μην αντικατασταθεί ομάδα, η οποία θα δηλώσει αδυναμία να αγωνιστεί στην Α1, αλλά είναι ζήτημα ηθικής τάξης και κοινής αντίληψης.

Αλλά, πού να ξέρουν τα μέλη της Επιτροπής τι έχει γίνει στα πρωταθλήματα. Πότε ασχολήθηκαν;

Πηγή  

Προβλήθηκε 265 φορές

Αθώος και για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» ο Γρηγόρης Τσιρώνης

Μετά από δύο χρόνια διαδικασίας, το δικαστήριο προχώρησε στην απαλλαγή τόσο του Τσιρώνη, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και τελικά αθωωθεί αμετάκλητα για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», όσο και άλλων 10 συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Κανένας πρόσφυγας στον δρόμο! Κανένα παιδί εκτός σχολείου!

Προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3/7 στις 19:00 στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα. Στη παράσταση θα παραδώσουμε και τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα στους πρόσφυγες εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δ.ΚΙΝΤΗΣ»''

Από αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και σε όλη την διάρκεια των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιείται δωρεάν μεταφορά των θεατών, από τον σταθμό Μετρό «Ηλιούπολη» προς το θερινό Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.