Ένας 36χρονος άνδρας έχασε το απόγευμα τη ζωή του, στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας έπαιζε μπάσκετ με φίλους, όταν ξαφνικά, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως κινητοποιήθηκε κινητή μονάδα εντατικής θεραπείας, το πλήρωμα της οποίας έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο και ξεκίνησαν τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν, χωρίς δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα, στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο, πλήρωμα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Βύρωνα αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι απέκλεισαν το προαύλιο προκειμένου οι διασώστες να δράσουν άμεσα.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

www.vyronasnews.gr 

Προβλήθηκε 1299 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 17 και 18.05.2021 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στα τμήματά της...

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο είχα τη τιμή να προσκληθώ και για πρώτη φορά να συμμετάσχει ο Δήμος μας στο κορυφαίο αυτό Φόρουμ.

Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης στη Δάφνη - Εξέτιε ισόβια για ανθρωποκτονία και άλλα αδικήματα

Ενας 35χρονος αλλοδαπός δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη, πρωινές ώρες της 5-5-2021 στη Δάφνη, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών και μετά από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος.