Έναν ανοιχτό πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, ο οποίος δημιουργήθηκε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης του δήμου Γλυφάδας, παρέδωσε στο κοινό η δημοτική Αρχή.

Οι εργασίες «έτρεξαν» τις ημέρες της καραντίνας στο τέρμα της οδού Ελευθέρου Ανθρώπου.

Στον εκεί ανοιχτό χώρο τοποθετήθηκαν ταρτάν με διαδρόμους, όργανα γυμναστικής, κερκίδα, έγινε δενδροφύτευση και τέλος δημιουργήθηκε και ένας παιδότοπος, ο οποίος είναι έτοιμος, όμως θα λειτουργήσει όταν αυτό επιτραπεί.

«Αξιοποιήσαμε όλο τον χρόνο της καραντίνας για να τρέξουμε γρήγορα το έργο αυτό και τώρα το παραδίδουμε στην πόλη μας ολοκαίνουργιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Είναι ένας πολυχώρος άθλησης με τελευταίας γενιάς ταρτάν και με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, με παιδότοπο, καθιστικά, νέο φωτισμό, νέα μεγάλα δέντρα και άλλα πολλά, σε μια σύγχρονη εγκατάσταση για μικρούς και μεγάλους.

Παραδίδουμε στην πόλη μας μια ολοκαίνουρια υποδομή, που και πάλι δημιουργήσαμε με όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 17:42

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 488 φορές

Εικόνες ντροπής σε λεωφορείο για Δάφνη - Μπουνιές και ανελέητο ξύλο για τη χρήση μάσκας

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού: Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid, σε εκπαιδευτικό  στο 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης

Δυστυχώς, όπως μόλις ενημερωθήκαμε επισήμως, κλείνει λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid, σε εκπαιδευτικό και πάλι, το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης, συστεγαζόμενο με το 7ο δημοτικό.