Ένας ανοιχτός αθλητικός πολυχώρος δημιουργήθηκε την περίοδο της καραντίνας στον δήμο Γλυφάδας

Στα πέριξ 01 Ιουνίου 2020

Έναν ανοιχτό πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, ο οποίος δημιουργήθηκε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης του δήμου Γλυφάδας, παρέδωσε στο κοινό η δημοτική Αρχή.

Οι εργασίες «έτρεξαν» τις ημέρες της καραντίνας στο τέρμα της οδού Ελευθέρου Ανθρώπου.

Στον εκεί ανοιχτό χώρο τοποθετήθηκαν ταρτάν με διαδρόμους, όργανα γυμναστικής, κερκίδα, έγινε δενδροφύτευση και τέλος δημιουργήθηκε και ένας παιδότοπος, ο οποίος είναι έτοιμος, όμως θα λειτουργήσει όταν αυτό επιτραπεί.

«Αξιοποιήσαμε όλο τον χρόνο της καραντίνας για να τρέξουμε γρήγορα το έργο αυτό και τώρα το παραδίδουμε στην πόλη μας ολοκαίνουργιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Είναι ένας πολυχώρος άθλησης με τελευταίας γενιάς ταρτάν και με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, με παιδότοπο, καθιστικά, νέο φωτισμό, νέα μεγάλα δέντρα και άλλα πολλά, σε μια σύγχρονη εγκατάσταση για μικρούς και μεγάλους.

Παραδίδουμε στην πόλη μας μια ολοκαίνουρια υποδομή, που και πάλι δημιουργήσαμε με όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 17:42

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1492 φορές

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια