Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πειραιώς, με έναν οδηγό φορτηγού να χάνει τη ζωή του όταν έπεσε σε πρόσοψη καταστήματος, έχοντας υποστεί έμφραγμα.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο πέρασε στο αντίθεο ρεύμα και έπεσε πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Tροχαίας, ενώ προσωρινά η Πειραιώς έκλεισε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στους γύρω δρόμους.

Από το τραγικό περιστατικό ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενου πολίτη.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές άνδρας έχασε την ζωή του από παθολογικά αίτια.

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Πειραιώς

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, από τη σύγκρουση έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Μάλιστα, το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.

«Οι υπάλληλοι έτρεξαν να γλιτώσουν»

Ο υπεύθυνος της εταιρείας, Χρήστος Γιαννακίδης, εξήγησε μιλώντας σε δημοσιογράφους όσα διαδραματίστηκαν στο σημείο.

«Οι υπάλληλοι άκουσαν πολύ μεγάλο θόρυβο, βλέποντας το φορτηγό να μπαίνει από την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου προς την εταιρία.

Αμέσως σηκώθηκαν από τα γραφεία τους και έτρεξαν να γλυτώσουν. Συνεπώς από θαύμα δεν είχαμε κι αλλά θύματα.

Δεν μπορώ να ξέρω εάν ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του όταν χτύπησε την τζαμαρία της εταιρίας. Δεν πιστεύω ότι φορτηγό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα».

 

  

 


Πηγή: 
iefimerida.gr

το διαβάσαμε στο: 
my-mosxato.blogspot.com

Προβλήθηκε 763 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.