Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο 54χρονος που περιπατητής στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.
Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.
Η αναζήτηση τελείωσε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός κοντά σε νταμάρι στη θέση Κακόρεμα, κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, 11:16

www.zougla.gr  + www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 5454 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.