Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρός από ηλεκτροπληξία εργαζόμενος στο πλοίο ''NODUS''.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 06 Ιουνίου 2020

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε 35χρονος εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου κατά την διάρκεια εργασιών επισκευής στο λέβητα του φορτηγού πλοίου «NODUS» σημαίας Λιβερίας, που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά. 

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με «λάντζα» στην ξηρά και στη συνέχεια διεκομίσθη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 51χρονος αλλοδαπός πλοίαρχος του πλοίου και ο 68χρονος εργοδηγός και νόμιμος εκπρόσωπος του συνεργείου επισκευών, ενώ απαγορεύτηκε και ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 912 φορές
Ο καιρός την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου, στα παράκτια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα δυτικά έως 6 μποφόρ - Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, στα παράκτια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 06.07.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.