''Η πανδημία θα τελειώσει, όταν δεν θα υπάρχει ιός πουθενά στον κόσμο''. Έτσι απεφάνθη ο Π.Ο.Υ! (Βλ. iefimerida 5-6-2020)

Πολύ σωστά!

Μόνο όταν πεθάνουν από γηρατειά (ή από κορωνοϊό) όλοι οι ιοί στον κόσμο! Μόνο τότε θα τελειώσει η πανούκλα των απατεώνων και (όπως πάει) η δική μας απροσμέτρητη (και απρόσμενη) βλακεία..

Αυτές τις χονδροειδείς ανοησίες, τολμούν να ξερνούν τα ρεμάλια της "επιστήμης" της Μαφίας, που στελεχώνουν σήμερα τις διάφορες επιτροπές της Cosa Nostra του Τομέως Υγείας του ΟΗΕ.

Σου λένε, πώς εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι; Έτσι και οι ιοί!

Μόλις εξαφανιστεί κι ο τελευταίος ιός από τον Πλανήτη Γη, τότε αμέσως οι ''ειδικοί'' θα εισηγηθούν την άρση της καραντίνας.

Πόσα έτη θα χρειαστούν; Μπορεί δισεκατομμύρια χρόνια!

Υπάρχει, βεβαίως, και η περίπτωση να μην εξαφανιστούν ποτέ (σήμερα ανιχνεύονται ιοί σε απολιθώματα ζώων).

Ε, τότε η καραντίνα θα διαρκέσει, μέχρι το τέλος του Αιώνος Αμήν!

Μάλιστα ο Εθνικός μας Ψάλτης- Λοιμωξιολόγος,το είπε πολύ σοβαρά: "Δεν αρκεί η εξαφάνισή των ιών από τη Γη, καθώς υπάρχει περίπτωση νέοι ιοί να εισβάλουν στον κόσμο μας, από άλλους Γαλαξίες, ακόμη και από άλλα άγνωστα Σύμπαντα!"

Στην άποψή του συμπαρατάχτηκαν και τα λοιπά μέλη της Επιτροπής.

Τίθεται μόνο ένα ερώτημα:

Είναι δυνατόν να εξαφανιστούν οι ιοί, των οποίων η ηλικία είναι ολίγον μεγαλύτερη από την ηλικία του αειμνήστου πατρός του Πρωθυπουργού μας, ήτοι δισεκατομμυρίων ετών;

Ενδεχομένως ναι, αν λάβουμε υπ όψη μας ότι οι ιοί θα έχουν να αντιμετωπίζουν, από δω και πέρα, κάτι πολεμιστές τύπου κ. Χαρδαλιά (αξύριστος οπλαρχηγός της περιόδου του Κορωνοϊού), και κ. Τσιόδρα (ιατρικώς ενδεδυμένος ιεροψάλτης της ιδίας εποχής)..

Άσε που υπάρχει βάσιμη υποψία ότι άπαντες οι ιοί, θέλουν αυτοκτονήσει ομαδικώς, ένεκα παχυλής αηδίας

Νίκος Ι Καραβέλος
Δικηγόρος - Συγγραφέας 

Προβλήθηκε 924 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...