Μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού σε γονέα παιδιού του Δεύτερου Βρεφικού σταθμού στην οδό Σμύρνης 19, ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή πως θα πρέπει να παραμείνει κλειστός ο σταθμός για δυο εβδομάδες, από την Τρίτη 9 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιουνίου.
Το προσωπικό του σταθμού επιβάλλεται να μπει σε καραντίνα για το ίδιο διάστημα, θα πρέπει να γίνει απολύμανση στο σταθμό καθώς και ιχνηλάτηση στην οικογένεια του παιδιού.
Σε ερώτηση προς τον ΕΟΔΥ για το αν πρέπει να κλείσουν και οι υπόλοιποι σταθμοί, ενημερωθήκαμε πως στην προκειμένη περίπτωση μένει κλειστός μόνο ο σταθμός στον οποίο πιστοποιήθηκε το κρούσμα.
Η απολύμανση του σταθμού θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουνίου.
Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της συγκεκριμένης οικογένειας.

Πηγή  

Προβλήθηκε 3720 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.