Πέθανε ο αγωνιστής Μάκης Σέρβος

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 09 Ιουνίου 2020

Πριν λίγο πέθανε ο Μάκης Σέρβος σε ηλικία 67 ετών.

Ο Μάκης Σέρβος υπήρξε αγωνιστής της επαναστατικής Αριστεράς από το Πολυτεχνείο μέχρι τις μέρες μας. Πάντοτε στην πρώτη γραμμή των πιο ριζοσπαστικών αγώνων, πάντοτε ανυπότακτος, πάντοτε πιστός στην αντίληψη ότι ο κομμουνισμός δεν είναι κάποιο μακρινό όραμα, αλλά μια υπόθεση του εδώ και του τώρα.

Συμμετείχε στην Επιτροπή για το Στρατό, Ομάδα Συντρόφων της Άκρας Αριστεράς Ελένη, Κίνηση για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών & Πολιτικών Δικαιωμάτων, περιοδικοί Δρόμοι, Πολιτιστικό Κέντρο των λαών της Ανατολής «ΓΕΦΥΡΑ», Συσπείρωση Ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία και σε πολλές ακόμη συλλογικότητες και οργανώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, στις 2.30, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου

www.avgi.gr 

Προβλήθηκε 861 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.