Δήμος Ζωγράφου: Σοβαρό εργατικό ατύχημα για υπάλληλο καθαριότητας

Στα πέριξ 10 Ιουνίου 2020

Σοβαρό εργατικό ατύχημα είχε εργαζόμενος στον Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου το πρωί της Τρίτης.
 
Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε και έπεσε μέσα στην χοάνη, στην οποία πέφτουν  τα απορρίμματα, προκειμένου να φορτωθούν στα οχήματα που θα πάνε στον ΧΥΤΑ της Φυλής. Ο εργάτης έσπασε το πόδι του και  κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
 
Για τον απεγκλωβισμού του δημοτικού υπαλλήλου κλήθηκε και η Πυροσβεστική προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.
 
Δίπλα  στον άτυχο εργαζόμενο από την πρώτη στιγμή ήταν  η Διεύθυνση Καθαριότητας και η Προϊσταμένη της υπηρεσίας
 

Πηγή  

Προβλήθηκε 663 φορές

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.