ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω, ότι στο πυροφυλάκιο του Δήμου της Ηλιούπολης, οι συνάδελφοι:

1. Σορόγκας Γεώργιος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
2. Μπαντούλας Κωνσταντίνος, Ταμίας του συλλόγου και
3. Πυρόβολος Ιωάννης, μέλος των Ο.Α.ΦΥ.ΤΕ.Κ.

Εγκατέστησαν ένα ραδιοτηλέφωνο C.B. 27 ΜΗΖ, μαζί με μια κεραία λ/2.

Οι υπεύθυνοι για την λειτουργία του πυροφυλακίου μας ενημέρωσαν, ότι αυτή την περίοδο οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 8 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ.

Η εγκατάσταση ήταν δύσκολη, αφού έγινε κάτω από ένα αδυσώπητο ήλιο με υψηλή θερμοκρασία και σύνθετες πρακτικές δυσκολίες λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν αξίζει στους εκλεκτούς συναδέλφους, που έφεραν σε πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα, με απόλυτη επιτυχία!

Όπως όλα τα ραδιοτηλέφωνα που έχει διαθέσει ο ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ. C.B. για την πυροπροστασία, έτσι και του Δήμου Ηλιούπολης, λειτουργεί στο κανάλι #40, συχνότητας 27.405 ΜΗΖ με διαμόρφωση FM και κατακόρυφη πόλωση.

Το συγκεκριμένο ραδιοτηλέφωνο καλύπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις επικοινωνιακές ανάγκες του Δήμου της Ηλιούπολης και προφανώς κλήσεις που δεν αφορούν την πυροπροστασία του συγκεκριμένου Δήμου, θεωρούνται και είναι άστοχες.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου, ΜΟΝΟ και ΕΑΝ πέσει στην αντίληψή τους περιστατικό που αφορά την περιοχή του Δήμου Ηλιούπολης να ενημερώσουν το συγκεκριμένο πυροφυλάκιο.

Διαφορετικά η κλήση τους ενδέχεται να μην ληφθεί υπόψη και παράλληλα να αυξήσει χωρίς λόγο τον φόρτο εργασιών του πυροφυλακίου.

Επίσης, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι εγκαταστάθηκε στο κτήριο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς η κεραία για την λειτουργία του δικού τους Ραδιοτηλεφώνου CB 27 MHZ, που αφορά την πυροπροστασία της περιοχής Κηφισιάς – Ερυθραίας.

Η εγκατάσταση της κεραίας ήταν μια αρκετά δύσκολη εργασία, που απαίτησε την χρήση καλαθοφόρου οχήματος του Δήμου για την αφαίρεση μιας κατεστραμμένης κεραίας ειδικού ραδιοδικτύου και την αντικατάσταση της από την δική μας κεραία C.B. 27 MHZ τύπου λ/2. Στο σημείο αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το τεχνικό προσωπικό του Δήμου και κυρίως του εργαζομένους στην πολιτική προστασία, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω στον συνάδελφο και Έφορο του QSL Bureau του συλλόγου μας Κο Παναγιώτη Σταματόπουλο, για την πολύτιμη βοήθεια του.

Ο σταθμός πυροπροστασίας του Δήμου Κηφισιάς θα ξεκινήσει να λειτουργεί δοκιμαστικά από την τρίτη 16/6/2020 από 07:00 έως 15:00.

Σας υπενθυμίζω και παρακαλώ, τα μέλη του συλλόγου, ΜΟΝΟ και ΕΑΝ πέσει στην αντίληψή τους περιστατικό που αφορά την περιοχή του Δήμου Κηφισιάς - Ερυθραίας να καλέσουν στο κανάλι #40 την πολιτική προστασία.

Διαφορετικά η κλήση τους ενδέχεται να μην ληφθεί υπόψη και παράλληλα να αυξήσει χωρίς λόγο τον φόρτο εργασιών του προσωπικού.

Με γοργούς πλέον ρυθμούς προχωρά το σύστημα PASIXERA Internet Gateways που θα διασύνδεση τις μεγάλες πόλεις της χώρας μεταξύ τους.

Μέχρι το τέλος του μηνός, θα έχουν γίνει οι πρώτες εγκαταστάσεις.

Ήδη ο Server της Θεσσαλονίκης έχει ετοιμαστεί και συνδεθεί με τα αναγκαία περιφερειακά συστήματα και δοκιμάζεται συστηματικά, ώστε να εντοπιστούν τυχών προβλήματα τόσο στο software, όσο και στο συνολικό hardware.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας 15/6/2020 θα αποφασιστεί η ημερομηνία συνάντησης των μελών μας, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την πορεία του συλλόγου.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Λόγω του κορωνοιου, το πρόγραμμα εγκαταστάσεων του συλλόγου έχει καθυστερήσει αρκετά.

Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους που μπορούν να βοηθήσουν στην τοποθέτηση ραδιοσταθμών C.B. να επικοινωνήσουν μαζί μου στο 6948664493 ή ακόμη καλύτερα με τον Έφορο Τεχνικών Κο Διαμαντόπουλο Χαράλαμπο στο 697 761 8405 ή τον Έφορο Δημοσίων σχέσεων Κο Σορόγκα Γεώργιο στο 697 769 6163.

Εύχομαι σε όλους πολλά 73!

Μάκης 18 SV 100.

πηγή 

Προβλήθηκε 1055 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.