Βρέθηκε η 59χρονη από τον Βύρωνα

Στα πέριξ 14 Ιουνίου 2020

Η περιπέτεια της Εξωμερίτου Αναστασίας, 59 ετών, έληξε σήμερα, 13.06.2020, απογευματινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε κλήση από ευαισθητοποιημένο πολίτη, σήμερα το απόγευμα, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», ο οποίος έβλεπε εκείνη τη στιγμή την Αναστασία να περιφέρεται στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Αμέσως, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις Αρμόδιες Αρχές, όπου και την παρέλαβαν από το σημείο που υποδείχθηκε.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αναστασία Εξωμερίτου και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/
 
Μάθετε περισσότερα για το Missing Alert Hellas: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/
 
Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

email: [email protected] 

Προβλήθηκε 713 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.