Στο 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, για να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που ξεκίνησαν τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές. Καλή δύναμη στους γονείς τους. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επενδύει στην Παιδεία, επενδύουμε στη νέα γενιά. Γι αυτό για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.
Πάνω από 100.000 μαθητές δίνουν σήμερα Πανελλήνιες εξετάσεις.
Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη» δήλωσε ο κ. Σπανάκης.
Δείτε το μήνυμά του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα της Αθήνας στο video που ακολουθεί: (εδώ)
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.
παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.