Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: ''Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και του Ε.Σ.Η με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, με θέμα το πρόγραμμα ΚΕΠPLUS''

Εντός των τειχών 15 Ιουνίου 2020

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης
 
 

 

Την προσεχή Πέμπτη 18/6 στις 09:30 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης μας συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και του Ε.Σ.Η με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, με θέμα το πρόγραμμα ΚΕΠPLUS.

Στη συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν και επιχειρηματίες της πόλης μας, ενημερώνοντας σχετικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης στο e-mail: [email protected]

 

 

Προβλήθηκε 912 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.