Η παρούσα Κυβέρνηση, μας εξέπληξε ευχάριστα για μια ακόμη φορά! Με ειδικές ρυθμίσεις, πέραν των άλλων, ανέλαβε να ορίσει και οργανώσει εκ νέου, εν όψει της 'Πανδημίας", και τους οίκους ανοχής (κοιν. τα μπορντέλα). Ή μάλλον τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κι όταν λέμε τρόπο λειτουργίας, εννοούμε τον τρόπο διεξαγωγής της "αψιμαχίας", εντός των ερωτικών πεδίων.

Λέμε "αψιμαχίας" και όχι ''μάχης'', γιατί ο κ. πρωθυπουργός, με εισήγηση, προφανώς, της σεβαστής Επιτροπής κατά του Κορωνοϊού, έπραξε το πρωτοφανές και το άριστον: Έβαλε χρόνο στο ερωτικό "χαροπάλεμα", τα 15 λεπτά ακριβώς! Όχι περισσότερο.

Αν αργείς, θα βαράει το κουδούνι η "ιέρεια", κι αν χρειαστεί θα σε τραβούν από τα πόδια.. Άρα πρόκειται περί αψιμαχίας και όχι περί μάχης!

Επιπλέον ο κ. πρωθυπουργός, στο απέραντο ενδιαφέρον του για τα πάντα, περιέλαβε και τις επιτρεπόμενες σεξουαλικές στάσεις.

Ταύτα με εισήγηση του ειδικού καθηγητή Λοιμωξιολογίας και της ως άνω Επιτροπής Διακωμώδησης της Επιστήμης, που ανέλυσαν την δυναμική των ερωτικών στάσεων σε σχέση με τον ιό.  Διότι ο κορωνοϊός "αγαπά" τις "προσωπικές" στάσεις και όχι τις "απρόσωπες'.

Προς τούτο εισηγήθηκαν και φυσικά η Κυβέρνηση αποδέχτηκε, όπως υποδειχθεί η παλαιά και δοκιμασμένη ερωτική στάση, η λεγομένη επιστημονικώς "Οπισθία εφαπτομένη", καθώς και η "Πλαγία οπισθία".

Μια δε και ο λόγος περί "αποστάσεων", κατά τον εναγκαλισμό των σωμάτων, η λεγομένη "οικιακή βοηθός", η ''Μαμά'' ή κατ΄αλλους η "τζατζά", δια κορδέλας πιστοποιημένης υπό της εν λόγω Επιτροπής, θα μετράει συνεχώς την απόσταση, σαν τον διαιτητή Πάλης, και θα χωρίζει τους συμπλεκομένους, ενώ συνάμα θα θερμομετράει.

Αυτά ορίστηκαν με την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου..

Οι λεπτομέρειες και οι λοιπές επιτρεπόμενες στάσεις θα καθοριστούν με σχετική Υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί από τα συναρμόδια υπουργεία, συνοδευομένη από τις αναγκαίες εικόνες και συμβουλές. 

Νίκος Ι Καραβέλος
Δικηγόρος Συγγραφέας 

Προβλήθηκε 778 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...