Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για το θάνατο της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη. Διακρίθηκε για τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και τη μαχητικότητά της. Η αυτοδιοικητική της παρουσία, τίμησε το περιφερειακό μας συμβούλιο και η απώλειά της αφήνει σημαντικό κενό.

Η Περιφέρεια Αττικής και σύσσωμη η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Η ΟΜ Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων Εις Μνήμην Βίκυς Αλιμπέρτη

"Καλό ταξίδι Βίκυ η αισιοδοξία σου, η δυναμική σου και το χαμόγελο σου θα μας υπενθυμίζει πάντα το υπέροχο της ψυχής σου" αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα

Η ΟΜ Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων καταθέτει χρηματικό ποσό προς ενίσχυση της Αυγής, εις μνήμην της αγαπημένης συντρόφισσας Βίκυς Αλιμπέρτη που έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ μετά από δύσκολη μάχη που έδινε για καιρό .

Η Βίκυ ως μέλος της ΟΜ Εργαζομένων του Δήμου της Αθήνας, μέλος της Νομαρχιακής Α Αθήνας και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με την Δύναμη Ζωής αλλά και ως επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ έδωσε σημαντικούς αγώνες υπενθυμίζοντας σε όλους «ότι χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ»

Καλό ταξίδι Βίκυ η αισιοδοξία σου, η δυναμική σου και το χαμόγελο σου θα μας υπενθυμίζει πάντα το υπέροχο της ψυχής σου.

πηγές: Περιφέρεια Αττικής + avgi.gr
 

Προβλήθηκε 560 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.