Σχετικά με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τοποθέτηση λυομένων αιθουσών/προκάτ στον χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης: Είμαστε πλήρως αντίθετοι με την τοποθέτηση αιθουσών προκάτ στο προαύλιο του σχολείου.
Αυτό ισοδυναμεί με κατάργηση και καταστρατήγηση του σχολικού προαυλίου αλλά και του μοναδικού αθλητικού σχολικού χώρου μπάσκετ.
Είναι πραγματικά λυπηρό να προτείνονται τέτοιες λύσεις και μάλιστα με τρόπο επιτακτικό και εκβιαστικό και με πρόσχημα τις ανάγκες φοίτησης των νηπίων του ήδη φιλοξενούμενου 24ου Νηπιαγωγείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού.
Αν υπάρχει ουσιαστικό και αληθινό ενδιαφέρον και ευαισθησία από όλους τους φορείς για την φοίτηση των νηπίων, θα πρέπει να απεμπλακεί η Δημοτική αρχή από τέτοιες επιλογές και να προωθήσει λύσεις που θα διασφαλίζουν τις άρτιες συνθήκες φοίτησης όλων των μαθητών και την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης έχει εδώ και καιρό προτείνει την αξιοποίηση του εκεί ακάλυπτου και αναξιοποίητου σχολικού χώρου επί της οδού Βαλτετσίου, για την στέγαση του 24ου Νηπιαγωγείου.
Η Δημοτική αρχή αντί αυτού προτείνει τη πρόχειρη και ανέξοδη λύση τοποθέτησης προκάτ/ λυομένων αιθουσών στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου. Θα πρέπει επιτέλους η Δημοτική αρχή ξεκάθαρα να εξασφαλίσει για τα νήπια του 24ου Νηπιαγωγείου την στέγαση ενός σύγχρονου, ανεξάρτητου, λειτουργικά αυτόνομου Νηπιαγωγείου, όπως άλλωστε έχει και προεκλογικά δεσμευτεί.
Με εκτίμηση
 
Χρυσουλάκης Φώτης, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης
 
 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "6은 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ"
 

Προβλήθηκε 994 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.