Επίσκεψη στην Ηλιούπολη και διανομή υγιειονομικού υλικού πραγματοποίησε σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.), παρουσία του προέδρου του κ. Γιάννη, Χατζηθεοδοσίου, του εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής Ανδρέα Κούρτη, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάση Μπίρλη, του γενικού γραμματέα του Ε.Σ.Η. Θάνου Ζαζά, του μέλους του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η. Φάνη Στρωματιά και των αντιδημάρχων Ηλιούπολης, Γιάννη Πούλου, και Γιάννη Αντζινά.

Η αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. μίλησε με αρκετούς από τους επαγγελματίες της περιοχής, στους οποίους εκτός από αντισηπτικά και μάσκες δόθηκε και έντυπο υλικό για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης μετά το άνοιγμα των καταστημάτων.

Στο περιθώριο της επίσκεψης υπήρξε συνάντηση όπου τέθηκε για μια ακόμα φορά το θέμα της έδρας του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, με την παραχώρηση χώρου από το Δήμο Ηλιούπολης, το οποίο εκκρεμεί από τις αρχές του 2020.

Επίσης ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημερώθηκε και για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας.

πηγή και φωτογραφίες (εδώ

Προβλήθηκε 577 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.