Πολιτιστικός σύλλογος Αγγ. Σικελιανός - Το Έθιμο του Κλήδονα

Άρτος και Θεάματα 20 Ιουνίου 2020

Πολιτιστικός σύλλογος Αγγ .Σικελιανός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας καλεί με τα Μαγιάτικα στεφάνια σας, την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00, στην πλατεία Σικελιανού, για να αναβιώσουμε και φέτος το έθιμο του κλήδονα.

Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, τηρούμε τις αποστάσεις σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και πραγματοποιούμε τις πολιτιστικές μας δράσεις, γιατί όποιες και αν είναι οι συνθήκες, ο Πολιτισμός πρέπει να παραμείνει ενεργός.

Το Δ.Σ.

πηγή
 

Προβλήθηκε 1096 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026: ''Τυρόπιτα ανοιχτή με σφέλα και μάραθο, από τη Μάνη''

Η πίτα αυτή από τη Μάνη, που μοιάζει με τάρτα ή, σωστότερα, με γκαλέτ, είναι μια πλούσια σε γεύση και αρώματα τυρόπιτα με την ντόπια σφέλα, το εξαιρετικά σπιρτόζικο αυτό τυρί, αρωματισμένη με άγριο μάραθο.