Πολιτιστικός σύλλογος Αγγ .Σικελιανός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας καλεί με τα Μαγιάτικα στεφάνια σας, την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00, στην πλατεία Σικελιανού, για να αναβιώσουμε και φέτος το έθιμο του κλήδονα.

Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, τηρούμε τις αποστάσεις σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και πραγματοποιούμε τις πολιτιστικές μας δράσεις, γιατί όποιες και αν είναι οι συνθήκες, ο Πολιτισμός πρέπει να παραμείνει ενεργός.

Το Δ.Σ.

πηγή
 

Προβλήθηκε 169 φορές

''Και μη χειρότερα!'' -  Tίνα A. Μιχαηλίδου

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό: Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.

Εκδηλώσεις Ιουλίου στο Θέατρο Δ.Κιντής 2020

Ενημέρωση από ΠΑ.Ο.Δ.ΗΛ - www.politismos-ilioupoli.gr. - Ο Δήμος Ηλιούπολης, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πρόσφατη υγειονομική κρίση, προχωράει και φέτος στη διοργάνωση των καθιερωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιουλίου στο θερινό Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.

''Πέτρες στις τσέπες του'': Και όμως επιστρέφουν για μια μόνο βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης!

Η παράσταση Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, επιστρέφει για μία και μοναδική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020.