Η… βλακεία είναι ανίκητη! Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε το βραβείο του MVP της Regular Season του ΝΒΑ. Τώρα όμως, κάποιοι βανδάλισαν ένα γκράφιτι που φτιάχτηκε για τον “Greek freak”, βάζοντας ναζιστικά σύμβολα.
Η εθελοντική ομάδα “Χρώματα και Όνειρα” είχε πάρει έμπνευση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και -με πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου- έφτιαξε ένα υπέροχο γκράφιτι σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.
ΠΗΓΗ: www.facebook.com/Χρώματα-και-όνειρα-
Ο «Greek Freak» εμφανίζεται την φανέλα των Μπακς, δίπλα του τοποθετήθηκε το σήμα της ομάδας του Μιλγουόκι, ενώ στο πλάι με γαλανόλευκα γράμματα δέσποζε το επώνυμό του και το παρατσούκλι του.
Ωστόσο, κάποιοι… τραγικοί δεν σεβάστηκαν τίποτα και βανδάλισαν το συγκεκριμένο δημιούργημα, μουντζουρώνοντας το πρόσωπό του Αντετοκούνμπο και βάζοντας μια σβάστικα κι ένα «SS» στο μπράτσο του.
Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου έχει ένα πρόγραμμα "καλλωπισμού" και ζωγραφίζει τα καφάο του ΟΤΕ . Σε ένα από αυτά είναι ζωγραφισμένος ο #Αντετοκούνμπο. Σε αυτό λοιπόν το καφάο έβγαλαν την καφρίλα τους τα νεοναζί παράσιτα....
Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι τα κοράκια της Do Value για να αβγατίσουν τα κέρδη τους έβγαλαν σε πλειστηριασμό το σπίτι μιας γυναίκας στον Βύρωνα
Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα
Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.