• lampros_odontiatros
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • raxati
  • little_bees
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • syntrivani
  • kids_party
  • 3pigs
  • anagnostou
  • booze
  • Iraklis_Tsims
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • jason cafe
  • petshopcorner

ΕΕΤΑΑ, Παιδικοί Σταθμοί, ΕΣΠΑ: Τι αλλαγές στα voucher προανήγγειλε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 28 Ιουνίου 2020

Διεύρυνση των δικαιούχων και ένταξη σε πρόγραμμα και των δημοσίων υπαλλήλων, ανακοίνωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Τι ανέφερε για τον κοινωνικό τουρισμό.

«Καταφέρνουμε και διευρύνουμε την βάση των δικαιούχων και στηρίζουμε περισσότερο την ελληνική οικογένεια, μαζί και με τα επιδόματα, όπως το επίδομα γέννησης», δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας το πρωί της Κυριακής (28/06) στον ΑΝΤ1.

«Ανεβάζουμε τα εισοδηματικά όρια, ώστε περισσότερες γυναίκες να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό και κάνουμε ένα παράλληλο πρόγραμμα με αυτό που όλοι αποκαλούν ως "κουπόνια από το ΕΣΠΑ", ώστε να μπορούν να παίρνουν κουπόνια και γυναίκες με χαμηλούς μισθούς, οι οποίες εργάζονται στο Δημόσιο», συμπλήρωσε.

Για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε σε διπλασιασμό των δικαιούχων, σε σχέση με την περσινή χρονιά, λέγοντας ότι φέτος ο αριθμός των δικαιούχων φθάνει τις 300.000.

Η Υφυπουργός Εργασίας σημείωσε την ένταξη σε ειδικό καθεστώς όσων έχουν τέκνα με αναπηρία, ώστε να είναι κάθε χρόνο δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.

www.dikaiologitika.gr 

Προβλήθηκε 1044 φορές
Pizza Fan: Αγωνία για 2.500 εργαζόμενους και το αβέβαιο εργασιακό τους μέλλον - Με κατεβασμένα ρολά τα 110 καταστήματα της αλυσίδας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους εργαζομένους της Pizza Fan η αποκάλυψη της οικονομικής απάτης που φέρεται να διέπραττε η εταιρεία με το «κόλπο» με τις κερασμένες πίτσες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Ρούμπιο και συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας

Ένα δύσκολο τριήμερο αναμένεται για τους οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας από αύριο Τρίτη μέχρι την Πέμπτη λόγω της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ αλλά και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγελθεί