Οι ζημιές και καταστροφές σε σχολικά κτίρια, από αγνώστους, αναδεικνύουν σε κάθε περίπτωση, την ανάγκη φύλαξης των σχολικών μονάδων, κάτι για το οποίο η κάθε υπεύθυνη πολιτεία και Δημοτική αρχή θα έπρεπε και οφείλει να μεριμνήσει.

Στη σημερινή κοινωνία που χαρακτηρίζεται από πληθώρα "άρρωστων", παραβατικων και βίαιων συμπεριφορών, η διασφάλιση, εκ μέρους της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης, των κατάλληλων συνθηκών υγιούς Παιδείας, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και κοινωνικού ελέγχου, συνιστούν μια βασική και αναγκαία προϋπόθεση για τη διαμόρφωση μιας υπεύθυνης, οργανωμένης, δημοκρατικής και πολιτισμένης κοινωνίας.

Η ασφάλεια, η υπεράσπιση και η προστασία των δημοσίων αγαθών, που δυστυχώς στις μέρες μας όλο και λιγοστεύουν, πρέπει να αποτελεί βασική και σταθερή αξία και προτεραιότητα της κοινωνίας μας.

Φώτης Χρυσουλακης,

Κοινωνιολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 621 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.