Ο 44χρονος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της μαθήτριας, η οποίας του είδε μαζί, πριν από μερικές ημέρες, εκτός σχολείου.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, το μυστικό πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης, που ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.  
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος, που είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, είχε εδώ κι ένα χρόνο σχέσεις με τη νεαρή μαθήτρια, χωρίς οι γονείς του να έχουν καταλάβει το παραμικρό.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως -ύστερα από επιμονή- είχε καταφέρει να πείσει το ανήλικο κορίτσι να έχουν και ερωτική επαφή.
Η μαθήτρια παρακολουθείται από έμπειρους αξιωματικούς.
O Γιώργος Χατζηδάκης, δήμαρχος Ηλιούπολης, μίλησε στο “Live News” για το περιστατικό της σύλληψης του καθηγητή. (Εδώ)
Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για “κεραυνό εν αιθρία” στο άκουσμα του συμβάνοντος. Όπως ανέφερε, από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. “Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης”, συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης που απηύθυνε έκκληση σε γονείς και παιδιά να πηγαίνουν στο δήμο, στις υπηρεσίες του δήμου, για ψυχολογική υποστήριξη.
“Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον”, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 1016 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.