Έντονη κινητικότητα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»

Εντός των τειχών 08 Ιουλίου 2020

Το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μιχάλης Παπαμαύρος» έχει αναπτύξει έντονη κινητικότητα διεκδικώντας της επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όσον αφορά στα σχολεία της Ηλιούπολης (πχ κοντέινερ αντί για αίθουσες), θεμάτων παιδείας σχετικά με προβλήματα παιδιών με ειδικά προβλήματα αλλά και με συνδικαλιστικά θέματα όπως την άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικών στην ειδικά αγωγή και μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δεν είδαν το όνομά τους στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 45/24-12-2019 και ΦΕΚ 1/24-1-20, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).
Αναλυτικά οι διεκδικήσεις του Συλλόγου «Μ. Παπαμαύρος» αλλά και οι κοινές διεκδικήσεις με τον Σύλλογο Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», μετά την Παρέμβαση τους στο 2ο ΚΕΣΥ Α΄ Αθήνας, την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 13.30 (Υμηττού 219)
Δείτε σε PDF την Ανακοινωση και το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκαν:

 

 

 

 
 

Δελτίο Τύπου για την συνάντηση με το Δήμαρχο για την Προσχολική Αγωγή το Σχολικό Έτος 2020-21 

πηγή

Προβλήθηκε 710 φορές

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Κατά το στάδιο υλοποίησης, προέκυψε ένα απρόβλεπτο συστημικό τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο καθυστέρησε την τελική έκδοση των ασφαλιστηρίων.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 – 13.30 για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης θέλοντας να επιβάλλει “ΣΙΓΗ νεκροταφείου”, εκφοβισμό και τρομοκρατία παρέπεμψε την ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας στο πειθαρχικό συμβούλιο με ποινή την στέρηση πάνω από 3 μισθούς …….