Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 
Στην Ευελπίδων έφθασε ο 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του.
Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με το νεαρό κορίτσι, το οποίο πολιορκούσε για αρκετό καιρό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος καθηγητής συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με το κορίτσι, το οποίο γνώριζε τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα της ανήλικης την παρακολούθησε και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Η μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 44χρονο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο της 15χρονης φωτογραφίες της με τον καθηγητή.
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 12:34

www.zougla.gr  

Προβλήθηκε 966 φορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Το Υπ. Παιδείας να ανακαλέσει τώρα την εγκύκλιο σε σχέση με τις fast track υπηρεσιακές μεταβολές!

Να πάρει μέτρα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία και για να μην αποκλειστεί κανένας συνάδελφος από τους πίνακες!

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΟΑΕΔ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΟ 4/2020 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ''

Διευκρινήσεις προς τους ωφελούμενους σχετικά με τον τρόπο υποβολής στο δήμο Ηλιούπολης όλων των προβλεπόμενων δικαιολογητικών σύμφωνα με τη δημοσιά πρόσκληση Νο 4/2020 και τα παραρτήματα IΙ&IIΙ του ΟΑΕΔ.

Βανδαλισμοί στο παρατηρητήριο Η3 - ''Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης''

Με μεγάλη μας λύπη, ανεβαινοντας στο παρατηρητηριο Η3, σήμερα το πρωί, αντικρίσαμε το τραγικά δυσάρεστο θέαμα που βλέπετε κι εσείς στις αποκαρδιωτικές φωτογραφίες παρακάτω

Τα Πρακτικά από το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (18.07.2020) με θέμα ''Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πρόταση που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Σχεδίου Προστασίας του ορεινού