Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που έκαναν μια τόσο όμορφη πράξη για τον μικρό μου αδερφό..

Πραγματικά δεν έχω λόγια για όλους σας!! Φαίνεται ότι είναι  αξιος θαυμασμού και θα τον έχετε στην καρδιά σας για χρόνια.. 

Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους σας που οδηγάτε μηχανάκι ώστε να καταλάβετε πόσο πολύ αξίζει η ζωή σας μπροστά σε μια τρέλα της στιγμης..

Κάθε φορά εύχομαι που σας πιάνει η τρελα πάνω στο τιμόνι να σας έρχεται αυτή η εικόνα και να το αποφεύγετε.. Το ευχαριστω είναι λιγο...

 
Σπύρος Κουτρούλης 

Πηγή  

Προβλήθηκε 749 φορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Το Υπ. Παιδείας να ανακαλέσει τώρα την εγκύκλιο σε σχέση με τις fast track υπηρεσιακές μεταβολές!

Να πάρει μέτρα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία και για να μην αποκλειστεί κανένας συνάδελφος από τους πίνακες!

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΟΑΕΔ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΟ 4/2020 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ''

Διευκρινήσεις προς τους ωφελούμενους σχετικά με τον τρόπο υποβολής στο δήμο Ηλιούπολης όλων των προβλεπόμενων δικαιολογητικών σύμφωνα με τη δημοσιά πρόσκληση Νο 4/2020 και τα παραρτήματα IΙ&IIΙ του ΟΑΕΔ.

Βανδαλισμοί στο παρατηρητήριο Η3 - ''Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης''

Με μεγάλη μας λύπη, ανεβαινοντας στο παρατηρητηριο Η3, σήμερα το πρωί, αντικρίσαμε το τραγικά δυσάρεστο θέαμα που βλέπετε κι εσείς στις αποκαρδιωτικές φωτογραφίες παρακάτω

Τα Πρακτικά από το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (18.07.2020) με θέμα ''Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πρόταση που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Σχεδίου Προστασίας του ορεινού