Κώστας Καλούδης 
Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος 
Δήμου Ηλιούπολης 
 
Επειδή κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της ΑΝΟΧΗΣ και της ΑΝΤΟΧΗΣ στην ΑΝΟΗΣΙΑ θα απαντήσω με εικόνες, αλλά ... και με μία καταγραφή σκέψεων με αφορμή μια "ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αιρετού, που βρέθηκε ελλείψει άλλης υποψηφιότητας (αυτό προτεινόμενος) επικεφαλής παράταξης ... και θεωρεί ότι του δίνεται το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρίνει (ανάμεσα σε άλλος συναδέλφους) εμένα, κάνοντας δημόσια ΔΙΚΗ ΠΡΟΘΈΣΕΩΝ !! 
 
Και μάλιστα όταν ο ίδιος από όποια θέση ευθύνης και αν υπηρέτησε "μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε" !!!
 
Με περίσσιο θράσος παλεύει να πείσει με τη ΠΑΡΑΜΥΘΑ του το κόσμο, ότι εκπροσωπεί το "ΝΕΟ", όταν επί της ουσίας το μόνο που τον ενδιαφέρει από την επόμενη μέρα κι όλας του αρνητικού αποτελέσματος των εκλογών για την παράταξη μας, είναι η εκπλήρωση της ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ του να γίνει κάποια στιγμή Δήμαρχος της πόλης, έτοιμος όμως να "ισοπεδώσει" τα πάντα και να "χρησιμοποιήσει" τους πάντες για να πετύχει το στόχο του !!!
 
Αυτό από μόνο του τον αναγάγει σε έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, όπου γράφει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στα παλαιότερα των υποδημάτων του ... και "ταμπουρομένος" στο χαρακωμα του περιμένει πότε θα κάνει λάθος η Διοίκηση για να την "πυροβολήσει". Και αυτό το αποκαλεί ...ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!
 
Δεν χωράει στο μυαλό του, ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι, που μπορούμε να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ έξω από μικροπολιτικές και να βάζουμε την Ηλιούπολη και τους Κατοίκους της ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
 
Και θεωρεί ότι δύναται να με αγγίξει η δική του ανάρτηση, που ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ανταποκρίθηκα στη πρόσκληση-πρόταση του νυν Δημάρχου και ανέλαβα ένα τόσο ευαίσθητο και νευραλγικό πόστο όπως το Περιβάλλον.
 
Μία πρόταση ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ, από τον Δήμαρχο, της πολυετούς προσφοράς και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μου σε όποιον τομέα και αν ανέλαβα, κυρίως όμως δείχνοντας από μέρους του τον ανάλογο ΣΕΒΑΣΜΟ στην Ανεξάρτητη φωνή μου, η οποία δεν δέχεται κανένα περιορισμό έκφρασης και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ΔΣ. Και αυτό το χαρακτηρίζει ανήθικη (πολιτικά) "συναλλαγή"!
 
Βέβαια ο ίδιος παραγνωρίζει (ή μπορεί και να μην γνωρίζει) ότι έχω δώσει τις εξετάσεις μου στην Τοπική Κοινωνία 10 χρόνια ως Αιρετό μέλος παίρνοντας μάλιστα πολύ καλό βαθμό, καταναλώνοντας ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ώρες δουλειάς για να μπορούν:
 
• τα Σχολεία μας να έχουν τα προαύλια και τις εγκαταστάσεις που τους αξίζουν, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΣ το Δημόσιο Χρήμα με ΣΕΒΑΣΜΟ και όχι σκορπώντας το χωρίς λογική,
 
• τα Αδέσποτα της πόλης μας να έχουν μία καλύτερη τύχη, δημιουργώντας ένα σύστημα διαχείρισης πρότυπο σε όλη την Ελλάδα,
 
• οι γειτονιές της πόλης να ανασάνουν από εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα  (330 στο αριθμό σε δύο περίπου χρόνια), επιφέροντας ταυτόχρονα αρκετές χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του Δήμου,
 
• οι βρεφ/κοι σταθμοί της πόλης για πρώτη φορά να έχουν ολοκληρωμένη άδεια λειτουργίας και εκμεταλλευόμενοι προγράμματα και χρηματοδοτήσεις, προστέθηκαν αρκετές χιλιάδες ευρώ στο ταμείο του ΚΑΦΑΔΗΛ,
 
• τα μέλη των ΚΑΠΗ μας να έχουν μετά από χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εκδρομές, εκδηλώσεις και γιορτές  ...
 
... και πολλά άλλα που ΔΕΝ έχει νόημα να γραφτούν ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! 
 
ΑΛΗΘΕΙΑ γνωρίζει ο εν λόγω κύριος κατά που πέφτει η Πωγωνίου; Γνωρίζει ποια είναι η Ιονίων Νήσων;
 
Ανέλαβα Αντιδήμαρχος Πρασίνου (μετά το 2016-'17) στις 4 Μαΐου του 2020 και "ενοχλούμαι" απίστευτα να ακούω από κατοίκους περιοχών και να πιστοποιείται από Υπηρεσιακούς Παράγοντες ... ότι παρεμβαίνουμε σε μέρη (ως Δήμος), μετά από δύο, δυόμιση χρόνια !!!
 
Μέσα από τα γραφεία κύριοι καθισμένοι μπροστά σε ένα κομπιούτερ κάνοντας Δημόσιες Σχέσεις ... δουλειά δε γίνεται !!!
 
Και ΝΑΙ κατέχω θέση Αντιδημάρχου Έμμισθη, όπως κατείχε και ο ίδιος και πολλοί άλλοι συνάδελφοι έως σήμερα, νομίμως.
 
Μόνο που θα ήθελα να ΘΥΜΙΣΩ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ  ότι ο υπογράφων ήταν για δύο ολόκληρα χρόνια ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, όπως ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ και ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τη συμβολή μου στο πολυδιάστατο έργο που αφήσαμε ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ στη νέα Διοίκηση.
 
Αυτό  το μεγάλο ΕΡΓΟ ήρθα να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ... Συνεργαζόμενος, Ανεξάρτητος και χωρίς καμία ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΑΓΚΥΛΩΣΗ, με μοναδικό γνώμονα ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, αφού η απλή αναλογική και το "ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ" σύστημα των τελευταίων Δημοτικών Εκλογών απέφερε το αποτέλεσμα, όπου μία Παράταξη με έξι Εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους καλέστηκε να ασκήσει Διοίκηση στο Δήμο.
 
Στο νέο αυτό κύκλο, άλλοι επιλέγουν την "φθορά" της ... αναδεικνύοντας προβλήματα (που αρκετά από αυτά τα είχαμε και εμείς τότε) και κάποιοι άλλοι (ανάμεσα τους και εγώ) επιλεγούμε να είμαστε ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ !!!
 
Το 2023 φαντάζει μακρινά ... κοντινό και τότε θα κριθούμε Κυρίες και Κύριοι ΌΛΟΙ για τις ΕΠΙΛΟΓΈΣ μας !!!
 
#SunCityGreenCity
 

Πηγή  

Προβλήθηκε 800 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.