Ο 43χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση 10 συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη 
Τι άλλο βρήκαν οι αστυνομικοί

Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού δραπέτη φυλακών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, περί όπλων, για πλαστογραφία και για απόδραση κρατουμένου, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το απόγευμα της Παρασκευής στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσης της Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός του και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα.  

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση 10 συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και πλαστική συσκευή θρυμματισμού.

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος τυγχάνει δραπέτης από Κατάστημα Κράτησης, στο οποίο δεν επέστρεψε μετά από άδεια που έλαβε και στο οποίο εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

πηγή 

Προβλήθηκε 611 φορές

Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με μολότοφ και φωτοβολίδες ευθείας βολής - Κάηκαν αυτοκίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι μασκέ στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, μία ομάδα 20-30 ατόμων βγήκε από την είσοδο της πανεπιστημιούπολης...

Βύρωνας: Απειλεί να αυτοκτονήσει γυναίκα για να μην της κατάσχουν το σπίτι

Όπως έγινε γνωστό, περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο με δικηγόρους και προσπαθούν να βγάλουν με τη βία από την οικία της, μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.