Η ΧΕΝ Ελλάδος, προετοιμάζεται να υλοποιήσει για 8η συνεχή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2020-2021) το «Πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ – Δωρεάν Στέγαση για Φοιτήτριες» για φοιτήτριες/σπουδάστριες Ανώτατης Εκπαίδευσης από την περιφέρεια, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Στο
Πολυκέντρο «Αθηνά», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ., και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών, η ΧΕΝ Ελλάδος διασφαλίζει το δικαίωμα της νέας γυναίκας στη γνώση και στην απρόσκοπτη πρόσβασή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η ΧΕΝ Ελλάδος, γυναικεία, εθελοντική οργάνωση, ΝΠΙΔ – Ίδρυμα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό, απευθύνεται μέσα από ποιοτικά προγράμματα και υπηρεσίες σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνικότητας, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, προασπιζόμενη τα γυναικεία και ανθρώπινα δικαιώματα, επί σειρά δεκαετιών.

Η κάλυψη των θέσεων για το Στεγαστικό Πρόγραμμα γίνεται με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατίθενται (μετά από συνεννόηση) ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά από τις 24 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 στη διεύθυνση: ΧΕΝ Ελλάδος – Μ. Αντύπα 81, 163 45 Ηλιούπολη με την ένδειξη «Για την Επιτροπή Ξενώνα»

 

Το έντυπο της αίτησης θα είναι διαθέσιμο στο κτήριο «Αθηνά» – Μ. Αντύπα 81 – 163 45, Ηλιούπολη από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00) & ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΧΕΝ Ελλάδος www.xen.gr

Πληροφορίες από Δευτέρα – Παρασκευή (10:00 – 16:00) (210.9932820 & 210. 9930708 Δέσποινα Παναγοπούλου & Ελένη Σταμέλου)

Email:
[email protected]
 
Κατεβάστε την αίτηση και δείτε τα Δικαιολογητικά στη διεύθυνση https://www.xen.gr/projects/programma-stegasis/  

πηγή 

Προβλήθηκε 745 φορές

 Νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλιούπολης

Σας ενημερώνουμε ότι, από τις Εκλογές της 10ης Μαρτίου, εξελέγησαν οι Νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλιούπολης και οι Εκπρόσωποι στη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αθήνας.

Βράβευση Διακριθέντων Προπονητών  στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Μίκης Θεοδωράκης"