Με ανακοίνωση το Ενοριακό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως αναφέρει:

Τα συναρμόδια υπουργεία, απαξίωσαν απαντήσεων σε ερωτήματα τα οποία τους θέσαμε εγγράφως.

Υπάλληλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τηλεφωνικώς, χωρίς να θέλει να ακούσει τι ακριβώς προτείνουμε, απαντούσε ξύλινα "Υπάρχει νόμος", εννοώντας την ασαφέστατη κοινή υπουργική απόφαση, η οποία ανάγκασε το Υπουργείο Εμπορίου να εκδώσει διευκρινιστική εγκύκλιο.

Στον διωγμό της πίστεως και των πιστών που συνεχίζεται από την ελληνική Πολιτεία, με απαξίωση της κοινής λογικής, απαντούμε με πένθος.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους δημοτικούς παράγοντες για την πολιτική προστασία και με τους συντελεστές των δύο μουσικών παραστάσεων των οποίων οργανώσαμε για την φετινή χρονιά, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα αποστασιοποίησης, αλλά και πρόνοια ώστε να μην υπάρξει τίποτα από αυτά που σαφώς έχουν απαγορευτεί από την Ελληνική Πολιτεία, η εκκλησιαστική κοινότητα Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναβάλλει την μουσική παράσταση συναυλία του συγκροτήματος του Γιώργου Δαλιάνη από τις 16 Ιουλίου για τις 25 Οκτωβρίου 2020 και τη μουσική παράσταση νεανικού συγκροτήματος από τις 17 Ιουλίου, για εύθετο χρόνο.

Τούτο, όχι γιατί δεν μπορούσαμε σύννομα να κάνουμε τις παραστάσεις, βάζοντας τους αρμοδίους στη θέση τους, αλλά γιατί περιβαλλόμαστε από συμπλεγματικούς (κομπλεξικούς) ανθρώπους, οι οποίοι θα απασχολούσαν άσκοπα, όπως έπραξαν και κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, την Ελληνική Αστυνομία, κρατώντας θρασυδείλως την ανωνυμία τους, ώστε να μην υποστούν τις συνέπειες.

Σε ανάμνηση από όλους και απόδοση των ευθυνών στους υπευθύνους διάβαζε ανεύθυνους εκ των, δείτε εδώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.
 
 

πηγή

 

 

Προβλήθηκε 688 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.