ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

(ΚΔΑΠ) ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ''Το Παιδικό Στέκι''.

Δωρεάν Δραστηριότητες όλη τη σχολική χρονιά μέσω ΕΠΣΑ για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Παράλληλα πραγματοποιούνται και ιδιωτικές εγγραφές.

Τι είναι το ΚΔΑΠ ''Το Παιδικό Στέκι'';

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ''Το Παιδικό Στέκι'', είναι μία πιστοποιημένη, από το Κράτος, εκπαιδετυτική δομή, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών 5 έως 12 ετών.

(Η τέχνη της μάθησης / Εικαστικά /  Χειροτεχνίες Θεατρικό παιχνίδι / Κινηματογράφος / Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο / Μαγειρική Κηπουρική / Μουσικοκινητική Αγωγή Ψυχοκινητική Αγωγή)

Τι σκοπό έχουν το ΚΔΑΠ;

'Έχουν σκοπό την διευκόλυνση των εργαζομένων και ανέργων γονέων απασχολώντας τα παιδιά τους δημιουργικά με δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας.

Γιατί η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν;

Οι γονείς που είναι δικαιούχοι και θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους τα προγράμματα του ΚΔΑΠ, επιδοτούνται για τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα ''Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής''. Είναι το ίδιο πρόγραμμα που αφορά βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να ωφεληθώ;

Περιληπτικά πρέπει να είστε μητέρες ή άντρες με επιμέλεια παιδιών 5-12 ετών.

Για αναλυτικές πληροφορίες αλλά και για την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών για το σχολικό έτος 2020-2021, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ισχύει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τις αιτήσεις των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ!!! (εδώ)

 

Η διεύθυνση μας: Μαρίνου Αντύπα 135 & Πλατεία Αϊνσταιν, Ηλιούπολη

τηλ: 210 - 99 11115 και 6977 284 361

[email protected]

Η σελίδα μας στο facebook

(ΚΔΑΠ Ηλιούπολης ''Το Παιδικό Στέκι''

 

 

Προβλήθηκε 1055 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.