Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους Ροταριανούς ομίλους Γλυφάδας, Ηλιούπολης & Π. Φαλήρου και τον Ροταριανό κ. Ν. Παπάζογλου για τη δωρεά ενός απινιδωτή ο οποίος και παραδόθηκε την περασμένη Πέμπτη 16/7 σε μια όμορφη τελετή με την παρουσία της Προέδρου του Ρ.Ο. Ηλιούπολης κας Α Λουκίδου, του Προέδρου του Ρ.Ο. Π. Φαλήρου κου Κ. Κραβαρίτη καθώς και μελών και φίλων των ροταριανών ομίλων και των μελών του Δ.Σ. του ομίλου μας.

Από την πλευρά του ΑΟΑΗ, ο Πρόεδρος κ. Δ. Ξυνός προσέφερε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη ευχαριστίας για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους.

Μέλημά του ομίλου μας η σωστή και έγκαιρη εκπαίδευση των κατάλληλων ανθρώπων για τη χρήση του απινιδωτή σε έκτακτες καταστάσεις.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη συσκευή αλλά αν ποτέ γίνει αυτό και σωθεί μία ζωή, θα είμαστε όλοι ευγνώμονες για την προσφορά των ροταριανών ομίλων.


 

Προβλήθηκε 513 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.