Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων

Στα πέριξ 24 Ιουλίου 2020

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 18-7-2020 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν θύρα διαμερίσματος στην περιοχή.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τ.Α. Γλυφάδας, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα νότια προάστια.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα, πλαστική κάρτα πρόσφορη για παραβίαση ανασφάλιστων θυρών και το χρηματικό ποσό των -145- ευρώ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν δύο (2) επιπλέον περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στα νότια προάστια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελληνική Αστυνομία 

Προβλήθηκε 574 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.