Στάθης Ψυρρόπουλος 
 
Οι αγώνες του συνδυασμού «Πρώτα η Ηλιούπολη» δικαιώθηκαν με τη χθεσινή ανάρτηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που δηλώνει «Όχι» στην διατήρηση και επαύξηση του υπάρχοντος ΚΥΤ (Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης) στους πρόποδες του βουνού μας.
 
Οι αγώνες μας, η ανάδειξη του ζητήματος, οι αντιδράσεις μας στα Δημοτικά Συμβούλια, η στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, η προβολή των απόψεων των Ηλιουπολιτών για τη μεγάλη επικινδυνότητα που θα είχε η επαύξηση αλλά και η διατήρηση του υπάρχοντος ΚΥΤ για τις επόμενες γενιές έκαναν το Δήμαρχο να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με μυστικότητα, εσωστρέφεια και διεργασίες που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό αλλά και με την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν επαφιέμεθα στη λιτή επικοινωνιακή ανακοίνωση αλλά στην άσκηση ουσιαστικής πολιτικής απέναντι σε ζητήματα που κρίνουν την επόμενη μέρα στην πόλη μας.¨
 
Η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας βρισκόμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε το σύνολο της διαδικασίας όπως και να σας αντιπροσωπεύουμε επάξια στα δημοτικά συμβούλια που διενεργούνται χωρίς εσάς για εσάς.
 
Υπενθυμίζω στο Δήμαρχο ότι το Σάββατο 18/7 συγκλήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο μετά από δίκη μας παρέμβαση και πρωτοβουλία. Αποδεικνύεται ότι η δύναμη των Ηλιουπολιτών μπορεί να επηρεάζει, να τροποποιεί ακόμα και να αλλάζει ριζικά αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
 
Όσο αφορά την αναφορά του Δημάρχου στο Δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού είναι ιδιαίτερα σημαντικό η τωρινή διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης να έχει εξαρχής ξεκάθαρες θέσεις με απόλυτη διαφάνεια και να ενημερώνει ως οφείλει το λαό της Ηλιούπολης και όχι να κλείνεται στα γραφεία και να λαμβάνει αποφάσεις χωρίς εμάς για εμάς, προξενώντας έτσι ασάφεια στις ιστορικές και βαθμιαίες κατακτήσεις του Δήμου μας σχετικά με το ΚΥΤ αλλά και με αλλά σοβαρά ζητήματα.
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις παρεμβάσεις μας ( τοποθέτηση στο 00:29:50).
 
Σας το παραθέτω αυτούσιο ώστε να παρακολουθήσετε τις θέσεις όλων αλλά και να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες. https://www.youtube.com/watch?v=675r9HwjmfY&feature=youtu.be& 
 

Προβλήθηκε 766 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.