Στην απόκτηση του Βινίσιους Μάρτιν Σόουζα προχώρησε ο ΓΣ Ηλιούπολης, ο αθλητής αγωνίστηκε τα τρία τελευταία με τα χρώματα του Μοσχάτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το σύνθημα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε η επιτροπή ποδοσφαίρου στον ΓΣ Ηλιούπολης ήταν ξεκάθαρο: Ομάδα σε στέρεες που θα πρωταγωνιστήσει ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα συμμετείχε.

Πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύει καθημερινά η ομάδα μας που πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου χωρίς αμφιβολία.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης μας υπήρξε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βινίσιους Μάρτιν Σόουζα.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μέσος έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τα κατορθώματα του που πέτυχε με τη φανέλα της ΑΕ Μοσχάτου τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, η χώρα του Καφέ φημίζεται για τους ποδοσφαιριστές που αναδεικνύει, με την ποιότητα του Βινίσιους να είναι απαράμιλλη και τεράστια για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο “Βίνι’ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας. Διακρίνεται για την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, τα χιλιόμετρα που διανύει και τις εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.

Καλωσορίζουμε τον Βινίσιους Σοουζα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Πηγή  

Προβλήθηκε 154 φορές

''Υγειονομικές βόμβες τα ιατρεία Covid-19'': (Αντώνης Καραβάς, παθολόγος,  διευθυντής ΕΣΥ, στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης)

Στα νέα ιατρεία γίνονται τουλάχιστον 30 με 40 τεστ την ημέρα με ανεπάρκεια υλικών, ενώ υπάρχουν αναμονές 20 ατόμων από την πρώτη ημέρα που άνοιξαν, με τον κόσμο να αναμένει με αγωνία το αποτέλεσμα να μάθει αν μολύνθηκε από τον ιό...

Αθλητικό Σωματείο Ηλιούπολης (Α.Σ.ΗΛ.) - Νίκη και Πρόκριση για την επόμενη φάση (Κύπελλο Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.)

Για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. η ομάδα μας, σε νοκ-αουτ αγώνα, νίκησε με 3-1 σετ την ομάδα Πειραϊκός Σύνδεσμος στο ΔΓ Πειραιά Π.Σαλπέας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση

Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης -Για την απόφαση του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, 24/9/20.

Επικράτησε η θέληση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων διότι πλέον, με το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που εφαρμόστηκε στους ΟΤΑ, λειτουργεί η Δημοκρατία!

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - ''Η διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης με την υπογραφή της πολιτείας''

Αυτό που συμβαίνει και βιώνουμε στα σχολεία είναι με απλά λόγια η πλήρης απαξίωση της εκπαίδευσης και μάλιστα της δημόσιας εκπαίδευσης. Και πέρα από τις όποιες ευθύνες της κοινωνίας, αναδεικνύεται το κυριότερο.