ΓΣΗ-ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
 
Η διοίκηση του τμήματος ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας, την αθλήτρια Λαμπρινή Μπανίκα.
 
Η Λαμπρινή είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση του κέντρου.
 
 
Ξεκίνησε την αθλητική της πορεία στον Μίλωνα, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2010. Άλλες ομάδες τις οποίες βοήθησε στο παρελθόν είναι η Ένωση Βύρωνα, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, καθώς και η ομάδα μας στην οποία συμμετείχε ξανά τις σεζόν 2014-2016.
 
Σε καλωσορίζουμε και πάλι και σου ευχόμαστε υγεία και μια πετυχημένη σεζόν! 
 
Ομάδες: 
2019-2020 Α.Σ. Ηλιούπολης
2017-2019 Αστέρας Αγίου Δημητρίου 
2016-2017 Πανιώνιος ΓΣΣ
2014-2016 Γ.Σ. Ηλιούπολης
2011-2014 Ένωση Βύρωνα
2006-2010 ΑΟΝΣ Μίλων 

Προβλήθηκε 141 φορές

Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Η Πόλη που θέλω

Την Τετάρτη 16-9-20 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, μετά από σχεδόν ένα χρόνο από τον ορισμό των μελών του Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν o προϋπολογισμός για το έτος 2020 (!), ο ορισμός Αντιπροέδρου και η λειτουργία του Μουσείου.

Χαμόγελο του Παιδιού: Οδοιπορικό αγάπης με Bazaar…εν κινήσει και στην Ηλιούπολη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χαρά σας προσκαλεί στο Οδοιπορικό Αγάπης που θα πραγματοποιήσει σε περιοχές, δήμους και γειτονιές της Αττικής, με την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού.

Α.Σ.Ηλιούπολης: ''Κληρώσεις Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Γυναικών και Κορίτσια Κ18''

Η γυναικεία μας ομάδα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 7/10/20 όπου θα υποδεχθεί στο Α’ Κλειστό Ηλιούπολης την ομάδα ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: Κάλεσμα στην αντιφασιστική πορεία Παρασκευή 18/09/20 στο Κερατσίνι

Πριν από 7 χρόνια – 18/09/13 – ο Παύλος Φύσσας δέχεται επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και δολοφονείται από τον ταμία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά, παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Κι.Π.Η.: ''Αυθαίρετο κτίσμα-ναός στον Προφήτη Ηλία (Β Ζώνη Υμηττού)- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ''

17 Σεπτεμβρίου 2020, Σήμερα, συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) Β’ Περιφερειακής Ενότητας Αθηνών, η ένσταση – ενδικοφανής προσφυγή του ιερέα Στυλιανού Καρπαθίου...

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Τα αναμενόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα και μάλιστα αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο «Ιανός», ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, ένας μεσογειακός κυκλώνας, πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή από όλους μας.

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: ''Υπενθύμιση για ωράριο καταστημάτων''

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης υπενθυμίζει στις επιχειρήσεις της πόλης μας ότι το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων λιανικού εμπορίου έχει οριστεί, με κυβερνητική απόφαση, ως υποχρεωτικό στις 10 το πρωί, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.