Του Πάνου Σώκου
Αφου η κυβέρνηση γκρέμισε μέσα σε ένα μήνα ότι  χτίστηκε  στην περίοδο της καραντίνας καλεί άρον – άρον στην ενημερωση πάλι τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να σώσει ότι σώζεται.
Ο κόσμος έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τον καθηγητή και η εκ νέου επιστράτευση του  αποσκοπεί στο να σταλει με δραματικό τρόπο το μήνυμα ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα εξελιχθούν ακομα πιο επικίνδυνα τους επόμενους μήνες.
Το θέμα είναι όμως ο κ. Τσιόδρας να μας πει με καθαρό τρόπο αυτη την φορά και χωρίς μισόλογα αν συμφωνεί η διαφωνει με την χαλάρωση των μέτρων το τελευταίο δίμηνο, με την χαλάρωση που έδειξε η κυβέρνηση στην -μετά την καραντίνα- περιοδο και να μην ξανακούσουμε για την καραμέλα της ατομικής ευθύνης.
Τούτη τη φορά οι ευθύνες έχουν το όνομα της κυβέρνησης. Αν είχε συμφωνήσει ο κ. Τσιόδρας  με την χαλάρωση να αναλάβει τις ευθύνες του, αν είχε διαφωνήσει να ακούσουμε τι είχε αυτός εισηγηθεί. Συστάσεις μόνο προς τους πολίτες δεν αρκούν. Να μας πει ποιες είναι οι συστάσεις του και προς την κυβέρνηση

Προβλήθηκε 251 φορές

Μία Ανακοίνωση του ''Ιατρικού Συλλόγου Χωροφυλάκων'' (Νίκος Καραβέλος)

Αξίζει να διαβάσει κανείς την ανακοίνωση - απειλή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, (μάλλον ιατρικής Κομμαντατούρ Αθηνών), ο οποίος αγνοεί χλευάζοντας το ιατρικό συνέδριο στο οποίο έλαβαν μέρος διεθνείς προσωπικότητες, απαξιώνοντας το κύρος τους.

Δημόσια Ιστορία και Μουσεία (Περικλής Δ.Καπετανόπουλος.  Δημοσιογράφος-Ιστορικός)

Η ιστορική έρευνα έχει οριστεί ως μια συστηματική και αντικειμενική προσπάθεια σύνθεσης και εκτίμησης στοιχείων, όπως έγγραφα, προφορικές καταγραφές, πληροφορίες και αντικείμενα, προκειμένου να θεμελιωθούν γεγονότα...

Κρουνοχυτροληραίοι, κεφαλόβρυσα της κοτσάνας (Ελευθέριος Ανευλαβής)

«Να ξεφτιλίζεις του κακούς δεν είναι καθόλου άπρεπο, αλλά τιμάς τους χρηστούς, έτσι λένε οι μυαλωμένοι: Λοιδορήσαι τους πονηρούς ουδέν έστ’ επίφθονον, αλλά τιμή τοισιχρηστοίς, όστις ευ λογίζεται.: (Αριστοφάνους «Ιππής» 1274-1275)

Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης - Μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η οικογένεια του Παύλου και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν οργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων ενόψει της 7ης επετείου από τη δολοφονία του αλλά και ενόψει της έκδοσης της απόφασης στις 7 Οκτώβρη στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου.