Του Πάνου Σώκου
Αφου η κυβέρνηση γκρέμισε μέσα σε ένα μήνα ότι  χτίστηκε  στην περίοδο της καραντίνας καλεί άρον – άρον στην ενημερωση πάλι τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να σώσει ότι σώζεται.
Ο κόσμος έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τον καθηγητή και η εκ νέου επιστράτευση του  αποσκοπεί στο να σταλει με δραματικό τρόπο το μήνυμα ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα εξελιχθούν ακομα πιο επικίνδυνα τους επόμενους μήνες.
Το θέμα είναι όμως ο κ. Τσιόδρας να μας πει με καθαρό τρόπο αυτη την φορά και χωρίς μισόλογα αν συμφωνεί η διαφωνει με την χαλάρωση των μέτρων το τελευταίο δίμηνο, με την χαλάρωση που έδειξε η κυβέρνηση στην -μετά την καραντίνα- περιοδο και να μην ξανακούσουμε για την καραμέλα της ατομικής ευθύνης.
Τούτη τη φορά οι ευθύνες έχουν το όνομα της κυβέρνησης. Αν είχε συμφωνήσει ο κ. Τσιόδρας  με την χαλάρωση να αναλάβει τις ευθύνες του, αν είχε διαφωνήσει να ακούσουμε τι είχε αυτός εισηγηθεί. Συστάσεις μόνο προς τους πολίτες δεν αρκούν. Να μας πει ποιες είναι οι συστάσεις του και προς την κυβέρνηση

Προβλήθηκε 581 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...