Νίκος Καραβέλος 
 
31/3/ 2020. Ο επί κεφαλής των σοφών, ο σοφός των σοφών, αποφάνθηκε, πως δεν πρέπει να φοράμε μάσκες!
 
Σήμερα, ο ίδιος, και πάλι επι κεφαλής των ίδιων σοφών, αποφάνθηκε πως πρέπει να τυλιχτουμε με μάσκες, ακόμη και στο ύπαιθρο!
 
Ο ίδιος δε ωραιότατος, ένεκα μάσκας, τυλιγμένος, σαν την Φατιμέ, επανήλθε στο προσκήνιο να μας τα πει.  Να μας διδάξει !
 
Κι εμείς οι δόλιοι τώρα ποια ορμήνια να πιστέψουμε;
Με ή χωρίς;
Τότε ή τώρα;
 
Επειδή δε κάποιος Χρυσοχοιδης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, απειλεί με εισαγγελέα όσους αμφισβητούν ή αμφισβήτησαν την υποχρεωτική μασκοφορία, την εκ Θεού ορθότητα των κυβερνητικών μέτρων, και επειδή πλέον ο σωστός πολίτης πρέπει να είναι το ισοδύναμο του ρουφιάνου, 
 
Δια Ταύτα
 
Καταγγέλλω τον εν λόγω σοφό και ζητώ να ερευνηθεί τυχόν αξιόποινη συμπεριφορά του, όταν δήλωνε στις  31/3/2020 οτι δεν πρέπει να φοράει μάσκα ο γενικός πληθυσμός, προτρέποντας τους πολίτες να πράττουν σε βάρος της δημόσιας υγείας!
 
Ευπειθής προς την σεβαστήν Εξουσίαν (την εκάστοτε)
 
Ο υπογράφων! 

Προβλήθηκε 272 φορές

Μία Ανακοίνωση του ''Ιατρικού Συλλόγου Χωροφυλάκων'' (Νίκος Καραβέλος)

Αξίζει να διαβάσει κανείς την ανακοίνωση - απειλή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, (μάλλον ιατρικής Κομμαντατούρ Αθηνών), ο οποίος αγνοεί χλευάζοντας το ιατρικό συνέδριο στο οποίο έλαβαν μέρος διεθνείς προσωπικότητες, απαξιώνοντας το κύρος τους.

Δημόσια Ιστορία και Μουσεία (Περικλής Δ.Καπετανόπουλος.  Δημοσιογράφος-Ιστορικός)

Η ιστορική έρευνα έχει οριστεί ως μια συστηματική και αντικειμενική προσπάθεια σύνθεσης και εκτίμησης στοιχείων, όπως έγγραφα, προφορικές καταγραφές, πληροφορίες και αντικείμενα, προκειμένου να θεμελιωθούν γεγονότα...

Κρουνοχυτροληραίοι, κεφαλόβρυσα της κοτσάνας (Ελευθέριος Ανευλαβής)

«Να ξεφτιλίζεις του κακούς δεν είναι καθόλου άπρεπο, αλλά τιμάς τους χρηστούς, έτσι λένε οι μυαλωμένοι: Λοιδορήσαι τους πονηρούς ουδέν έστ’ επίφθονον, αλλά τιμή τοισιχρηστοίς, όστις ευ λογίζεται.: (Αριστοφάνους «Ιππής» 1274-1275)

Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης - Μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η οικογένεια του Παύλου και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν οργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων ενόψει της 7ης επετείου από τη δολοφονία του αλλά και ενόψει της έκδοσης της απόφασης στις 7 Οκτώβρη στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου.