Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 06 Αυγούστου 2020

Στο πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός χώρος κι όχι μόνο, μετά την είδηση του χαμού του Παναγιώτη Κουτάκου. Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.


Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από την εφημερίδα «Φίλαθλος». κι ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ διαιτησίας, όντας και ο ίδιος διαιτητής.
Στη συνέχεια πέρασε στη σύνταξη ύλης της εφημερίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα filathlos.gr.
Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 12:30 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Πηγή  

Προβλήθηκε 603 φορές
Ο καιρός την Κυριακή 06.07.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παράκτια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.