Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε και παλιέ συνάδελφε......

Σήμερα «έφυγε» πρόωρα και ξαφνικά ο τ. Αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, πυλώνας του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών και συμμαχητής μας, ο οικονομολόγος & λογιστής Μιχάλης Κρασσάς!!!

Εύχομαι να έχει καλό Παράδεισο ο Μιχάλης και ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην σύζυγο του Γαρουφαλιά και στα δυό τους κορίτσια.....

Είναι πρόταση μας στη Δημοτική Αρχή Ζωγράφου και στον Δήμαρχο κ. Θώδα να γίνει Δημοσία δαπάνη η εξώδειος και η ταφή του Μιχάλη......

Παναγιώτης Αγγελόπουλος
(πηγή

Προβλήθηκε 278 φορές

Το τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο με θύμα μια 19χρονη που έκρυβε μια μακάβρια σύμπτωση

Φριχτό θάνατο στην άσφαλτο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του νεαρού συντρόφου της, είχε το απόγευμα της Τρίτης 24/11/2020 στον Άγιο Δημήτριο ένα 19χρονο κορίτσι, το οποίο στην προσπάθεια του να διασχίσει την λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή.

''Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι'': Διαδικτυακή Συζήτηση για το διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό.

Η Δημοτική Κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» οργανώνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 Διαδικτυακή Εκδήλωση Ανοιχτής Συζήτησης για το θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου Αλίμου-Ηλιούπολης, που περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του υπό ψήφιση Προεδρικού Διατάγματος της κυβέρνησης για τον Υμηττό.

Γλυφάδα: Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο

Πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο Γκολφ της Γλυφάδας, ζητά η οικογένεια της 38χρονης Nαταλίας Ευαγγελινού που έχασε τη ζωή της, όταν το δίκυκλο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε.