Παρά τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες και τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν σε μπαρ ορισμένων περιοχών της χώρας, σύμφωνα με τα οποία οφείλουν πλέον να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυκτα, στη Μύκονο παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού. 
Το βράδυ της Τρίτης, στα Ματογιάννια της Μυκόνου καταγράφηκαν εικόνες έντονου συνωστισμού, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα. 
Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση λειτουργίας των μπαρ από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί ισχύει στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και στους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω έως και τις 23 Αυγούστου.
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 20:36

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 493 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.