Ο νόμος της Μυκόνου ισχυρότερος του Χρυσοχοΐδη

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 13 Αυγούστου 2020

Παρά τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες και τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν σε μπαρ ορισμένων περιοχών της χώρας, σύμφωνα με τα οποία οφείλουν πλέον να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυκτα, στη Μύκονο παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού. 
Το βράδυ της Τρίτης, στα Ματογιάννια της Μυκόνου καταγράφηκαν εικόνες έντονου συνωστισμού, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα. 
Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση λειτουργίας των μπαρ από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί ισχύει στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και στους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω έως και τις 23 Αυγούστου.
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 20:36

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 646 φορές
4ο Forum  ΣΠΑΥ ''Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνητή Νοημοσύνη στην Αυτοδιοίκηση:  Ώρα για πράξη, όχι θεωρία''

Η τεχνητή νοημοσύνη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι πλέον μελλοντική υπόσχεση αλλά άμεση ανάγκη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.