Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Νέο Κόσμο

Στα πέριξ 15 Αυγούστου 2020

Χειροπέδες σε έναν 22χρονο πέρασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης για ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, επί της οδού Ιππάρχου, στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος εισέβαλε στο κατάστημα λίγο πριν τις 18:15 το απόγευμα και κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Στη συνέχεια, επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο οι έμπειροι αστυνομικοί τον εντόπισαν στις 18:40 περίπου να κινείται με άλλα ρούχα, επί της οδού Αγκύλης 62.

Ο 22χρονος προσήχθη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκαν τα χρήματα που είχε αφαιρέσει και το πιστόλι replica με το οποίο έκανε τη ληστεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πραγματοποιήσει και άλλες ληστείες, οι οποίες εξετάζονται από την αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας.

Πηγή 

Προβλήθηκε 840 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.