Νίκος Καραβέλος 
 
ΣΥΝΔΡΟΜΑ_1
 
Αυτοί οι ''κουμπάροι'', που αλωνιζουν το διαδίκτυο, επιδεικνυοντας τις παραλίες που "πλένουν τον κώ.. τους"  ή τους μεζέδες με τους οποίους γυμνάζουν τις κοιλιές τους ή φωτογραφίζουν τις ξαπλώστρες σε τοπία της θάλασσας, αυτοί οι απρεπεις και αναγωγοι, μα πιότερο ηλίθιοι, έχουν, στ' αλήθεια, αναλογιστεί πως οι βλακωδεις α(συ)ναρτησεις τους διαβάζονται κι από γέρους, από φτωχούς ή ανήμπορους;
Θαμμένους μέσα;
 
Τόσο ηλίθιοι λοιπόν ρε κ(ω)αλόπαιδα;
Τόσο; 
 
ΣΥΝΔΡΟΜΑ_2
 
Το έλεγε πάντα
''Το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του έτους!"
 
Τότε αφήνει αμολητό και ο πλέον κλειστός, τον πολύτιμο εαυτό του. Και ο πλέον διστακτικός το λοφίο του. Και ο βλαστός της βλακείας τις  εξυπνάδες του. 
 
Να πούμε πως οι κουταμαρες τοξευονται καλύτερα με το μαγιό και τυγχάνουν συμβατές με την καλοκαιρινή γυμνοτητα του σώματος και την παντοτινή γύμνια του κρανίου. 
 
Απαντα ταύτα καλύπτονται στα πρώτα ρούχα του φθινοπώρου και αποκαλύπτονται εκ νέου στο καρναβάλι.
 
Αχ πώς τον θέλγει να καμαρώνει τον διπλανό με την κοιλιά έτοιμη να μακελεψει καλαμαράκια, να "μελετά" στο διαδίκτυο.
 
Αλλά κι εκείνη με το culotin να εκφράζει άποψη αν πρέπει να βυθιστεί η τουρκική ερευνητική σκάφη.
 
Α, ρε κακομοίρη χειμώνα, τι μας στερείς. 
 
Η μήπως από τι  μας προφυλάσσεις!

Προβλήθηκε 513 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...