Λεωφορείο με 29 επιβάτες πήρε φωτιά στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 18 Αυγούστου 2020

Παρανάλωμα του πυρός έγινε, αργά το βράδυ της Δευτέρας,  λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην εθνική οδό διερχόμενο από το Μαρτίνο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στην κατηφόρα, λίγο πριν τα όρια με το νομό Βοιωτίας το όχημα πήρε φωτιά, ευτυχώς όμως τόσο οι 29 επιβάτες όσο και ο οδηγός πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Αταλάντη, Άγιο Κωνσταντίνο, Θήβα και Λαμία, καθώς η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε δασική έκταση πλησίον της εθνικής.

Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία και σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές έως ότου η κίνηση διοχετευθεί από παράδρομο ως το Κάστρο Βοιωτίας.

www.zougla.gr (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020, 04:19

Από Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε λεωφορείο, επί της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνο Φθιώτιδας. Επιχείρησαν 14 #πυροσβέστες με 7 οχήματα.

3:45 π.μ. · 18 Αυγ 2020·Twitter Web App 

Προβλήθηκε 1401 φορές