Ο Ταξιάρχης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στο Σύδνεϋ Αυστραλίας και κατοικούσε στον Βύρωνα.

Εργαζόταν ως γυμναστής στο 8ο Δημοτικό σχολείο Βύρωνα.

Μαχητικό πνεύμα από μικρός ασχολήθηκε ως αθλητής Βόλεϊ στους Νέους Βύρωνα και αργότερα στον Παναθηναϊκό.Τον χαρακτήριζε πάντα το αίσθημα της δικαιοσύνης και η αγάπη του για τα παιδιά.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ήταν για δεύτερη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί με τον Μίλτο Μπαντή και το «Μαζί για τον Βύρωνα».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Προβλήθηκε 1186 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 17 και 18.05.2021 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στα τμήματά της...

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο είχα τη τιμή να προσκληθώ και για πρώτη φορά να συμμετάσχει ο Δήμος μας στο κορυφαίο αυτό Φόρουμ.

Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης στη Δάφνη - Εξέτιε ισόβια για ανθρωποκτονία και άλλα αδικήματα

Ενας 35χρονος αλλοδαπός δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη, πρωινές ώρες της 5-5-2021 στη Δάφνη, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών και μετά από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος.