Επ΄αυτοφώρο και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη ο οδηγός του δημάρχου Αμαρουσίου, που έταζε με το αζημίωτο διορισμούς στο δημόσιο.

Ο κατηγορούμενος, ηλικίας 37 ετών, υποσχόταν συγκεκριμένα στα ανυποψίαστα θύματά του που αναζητούσαν εργασία ότι θα διόριζε τους ίδιους ή συγγενείς τους -αν αυτοί το επιθυμούσαν- «με 15 χιλιάρικα» στο δημόσιο ή στον δήμο.

Από το πρώτο θύμα του που έπεσε στην παγίδα εισέπραξε 5.000 ευρω, από έναν δεύτερο πολίτη εισέπραξε 4.000 ευρώ και την τρίτη φορά -τη «φαρμακερή»- συμφώνησε η «ταρίφα» να πληρωθεί σε δόσεις: πήρε αρχικά 3.500 ευρώ και έδωσε ραντεβού με τον ίδιο πολίτη σε καφετέρια στην Πεντέλη για να του δώσει τα υπόλοιπα 2.500 χιλιάδες ευρώ, που είχαν συμφωνήσει.

Ωστόσο, στο ραντεβού κλήθηκε και η... αστυνομία, που συνέλαβε τον οδηγό του δημάρχου την ώρα που λάμβανε τα χρήματα, τα οποία προηγουμένως είχαν προσημειωθεί.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020, 14:03
www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 238 φορές
Συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Ιωνία: Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για ένα 58χρονο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε καντίνα, στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Τατοΐου, στη Νέα Ιωνία και έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το βράδυ του Σαββάτου.