ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πόλη μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει επιχειρηθεί εξωθεσμικός διεμβολισμός των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από δημοτική αρχή. Μεταξύ των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου επικρατούσε πάντοτε αμοιβαίος σεβασμός.

Δυστυχώς χθες είδαμε για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο του Δημάρχου, ο οποίος με υπόγειες διεργασίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι επιχείρησε να διασπάσει την παράταξη μας.

Πλέον όλη η πόλη γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο της δημοτικής αρχής. Μιας δημοτικής αρχής που προσπαθεί να ενισχύσει το μηδαμινό της έρεισμα στην πόλη με αποστασίες. Μίας δημοτικής αρχής που στον ένα χρόνο δράσης δεν έχει να επιδείξει καμία ουσιαστική παρέμβαση στην καθημερινότητα των πολιτών και που έχει διχάσει την πόλη με τις προτάσεις και τα πεπραγμένα της.

Όσο για τον κ. Κόκλα, η κίνηση αποστασίας του μαρτυρά εξουσιομανία και πανικό καθώς είχε συμφωνηθεί απ'όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης εξαρχής πως η θητεία του ως γραμματέας θα ήταν μονοετής & θα έληγε τέλος Αυγούστου.

Καθόλου τυχαία λοιπόν η χρονική συγκυρία της αποχώρησης του.

Ζητείται δε να παραδώσει την έδρα του δημοτικού συμβούλου αφού αυτή ανήκει στην παράταξη με την οποία εξελέγη.

Κύριε Δήμαρχε, η πόλη μας δεν μπορεί να διοικείται από αποστάτες & από ανεμομαζώματα.

Η εκάστοτε δημοτική αρχή πρέπει να εμφορείται από ιδανικά, από όρεξη για δουλειά, από δημοκρατική & καθαρή συνεννόηση, πάνω από το τραπέζι, με τις άλλες παρατάξεις και κυρίως να έχει όραμα για την πόλη μας.

Δυστυχώς τίποτα απ'όλα αυτά δεν διαθέτετε.

Αποτύχατε!

Η παράταξή "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δηλώνει παρούσα και θα συνεχίσει την δυναμική αντιπολίτευση & τον ενδελεχή έλεγχο της δημοτικής αρχής χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 

Προβλήθηκε 552 φορές