|
|
|
|
|
|
Ο κρόκος Κοζάνης χαρίζει ιδιαίτερη, φίνα γεύση σε αυτή την κλασική ψαρόσουπα που η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου φτιάχνει με ουρές πεσκανδρίτσας.
Ο Μάρτιος ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας στο Λέοντα, επομένως στο ξεκίνημα του μήνα αδράξτε την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες, χωρίς να κάνετε μεγάλα βήματα για ενάρξεις, πάνω στο πάθος της στιγμής!
Αφράτο ψωμί με τραγανή κόρα, έντονο άρωμα μυρωδικών και γεμάτη, ξηροκαρπάτη γεύση σε κάθε μπουκιά.
Τρυφερές εξομολογήσεις και επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος φέρνει σήμερα ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες σε σύνοδο με την Αφροδίτη ιδιαίτερα για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!
Και όμως αυτές οι φακές δεν έχουν λάδι! Έχουν όμως καρύδια και σταφίδες και είναι νοστιμότατες.
Ο Άρης από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου προκαλεί εντάσεις, συγκρούσεις και επαναστατικές διαθέσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου! Ο Άρης από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου προκαλεί εντάσεις, συγκρούσεις και επαναστατικές διαθέσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!
Η γκανάς σοκολάτας κρύβεται κάτω από την, όλο φρεσκάδα, κρέμα μανταρινιού. Η πιο ωραία τάρτα του χειμώνα!
Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ...
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































