Μύλος με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού του κόμματος Βελόπουλου, της Ελληνικής Λύσης, Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου.
 
Λίγη μόνο ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από το κόμμα Βελόπουλου και την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε... να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίηση της.
 
Εκπληκτος ο πρόεδρος της Βουλής της απάντησε ότι αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και «δεν γίνονται». Τότε η κυρία Αλεξοπούλου τον ενημέρωσε ότι θα κάνει δήλωση η ίδια με την οποία θα ανακοινώνει ότι... επιστρέφει στην Ελληνική Λύση.
 
Με τον κ. Τασούλα επικοινώνησε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, ζητώντας την ακύρωση της επιστολής. Ο κ. Τασούλας εξήγησε ότι από τη στιγμή που έχει σταλεί η επιστολή δεν δύναται να ακυρωθεί, αλλά ως ανεξάρτητη βουλευτής μπορεί να στείλει νέα επιστολή ή δήλωση που να ανακοινώνει ότι επαναπροσχωρεί στ κόμμα.
 
Ενδεικτικό του μπάχαλου που επικρατούσε ήταν ότι από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Αλεξοπούλου δήλωναν άγνοια για την εξέλιξη της επιστροφής της στην Ελληνική Λύση.
 
Επίσης, ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν οι δημοσιογράφοι του έστειλαν sms για την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού του, δήλωνε άγνοια. «Κάνω εκπομπή, από εσάς το μαθαίνω», έλεγε.
 
Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου είναι μία από τις τρεις γυναίκες που εκλέχθηκαν βουλευτές τον Ιούλιο του 2019 με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
 
Δείτε την επιστολή της 
 
 
Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η βουλευτής αναφέρει:
 
«Κύριε Πρόεδρε,
 
«Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της "Ελληνικής Λύσης" και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».
 
Πηγή: iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 225 φορές
''Πολυιατρείο Γιώργος Καραϊβάζ'': Η προσφορά ζωής στη μνήμη του αδικοχαμένου δημοσιογράφου - Το χειροκρότημα των συνεργατών του (βίντεο)

Περισσότερα από 151.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής για τη δημιουργία του Πολυιατρείου που θα πάρει το όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Φρένο σε αλλαγή παρόχου σε όσους έχουν πάνω από δύο απλήρωτους λογαριασμούς

Φρένο στις μετακινήσεις καταλανωτών με ανεξόφλητες οφειλές αλλά και δημιουργία ενός συστήματος τύπου «Τειρεσία», ώστε να αξιολογείται από τους προμηθευτές ρεύματος η φερεγγυότητα των νέων πελατών τους, εισηγείται η ΡΑΕ.