Συναγερμός σήμανε στο Βύρωνα καθώς εντοπίστηκαν 28 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων.
Εξ αυτών τα 20 αφορούν σε πρόσφυγες και τα οκτώ σε σε εργαζόμενους της δομής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Κατά πληροφορίες, σε καραντίνα εντός της δομής θα παραμείνουν όσοι ανήλικοι πρόσφυγες εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε άλλες δομές φιλοξενίας.
Επιπρόσθετα οι οκτώ εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό θα μεταφερθούν με ίδια μέσα στα σπίτια τους, όπου και θα παραμείνουν σε καραντίνα. Η δομή φιλοξενίας αναμένεται να τεθεί σε αυστηρή καραντίνα.

Πηγή  

Προβλήθηκε 506 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 17 και 18.05.2021 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στα τμήματά της...

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο είχα τη τιμή να προσκληθώ και για πρώτη φορά να συμμετάσχει ο Δήμος μας στο κορυφαίο αυτό Φόρουμ.

Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης στη Δάφνη - Εξέτιε ισόβια για ανθρωποκτονία και άλλα αδικήματα

Ενας 35χρονος αλλοδαπός δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη, πρωινές ώρες της 5-5-2021 στη Δάφνη, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών και μετά από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος.